Moneda:
Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.
Scaner Panasonic KV-S7075C-U

Scaner Panasonic KV-S7075C-U

30.849,00RON
Producător: Panasonic
Cod produs: KV-S7075C-U
Disponibilitate: La comanda - Stoc Epuizat
Cant:

Panasonic KV-S7075C, scaner de productie de volum mic combina o platforma cu ADF pentru a crea o solutie all-in-one de scanare. Ofera posibilitatea de a scana aproape orice tip de document, carti de vizita sau documente de dimensiuni diferite.

 KV-S7075C este o solutie esentiala pentru scanare de volume mari de documente separate, precum si elemente legate, cum ar fi cartile sau pasapoartele. Pe langa documente standard, KV-S7075C are posibilitatea de a scana documente continue cum ar fi rapoarte de EKG.

Cu functia "Blank Page Removal" cand scanati un set de documente care contin atat coli cu o singura fata cat si fata verso, aceasta functie sare automat peste paginile goale, astfel se economiseste timp pentru editare si sortare.

Acum puteți scana consecutiv folosind ADF si flatband intr-o singura operatie simpla, imbunatatind considerabil eficienta de lucru.
Cu "Flatbed Multi-Crop" se pot scana carti, reviste, pasapoarte sau alte documente legate intr-o singura trecere, se pot reproduce 2 imagini separate instantaneu.Procesul de scanare poate fi pornit apasand butonul start fara a fi nevoie de control din PC.

Se poate utiliza platforma pentru a scana 2-pagini din carti, reviste, etc, si sa imparta in mod automat imaginea unica in doua foi volante. Impartirea documentelor scanate economiseste timp si elimina operatii complexe de editare inutile.

 Exista posibilitatea de a scana in acelasi moment mai multe documente de dimensiuni diferite si apoi sa decupati. Acest lucru este convenabil pentru scanarea mai multor carti de vizita sau documente groase.


Capacitatea mare ADF (Automatic Document Feeder) de 200 coli permite un proces de scanare usor de administrat si economiseste timp prin eliminarea necesitatii de alimenta paginile una cate una pentru scanare.
 
Permite scanarea prin alinierea in partea dreapta sau in partea stanga a documentelor. Acest lucru permite sa setati simultan diferite dimensiuni de documente pentru scanare.Este ideal pentru birourile care se ocupa de o gama larga de tipuri de documente. Datorita functiei "Mixed Document Feeding" documente de tipuri si dimensiuni diferite pot fi scanate unul dupa altul. Aceasta permite scanarea documentelor de dimensiuni diferite si cu variate si diferite grosimi ale hartiei.Functia "Duplex Scanning" permite scanarea  fata-verso a documentelor de dimensiunea business-card  dintr-o singura scanare precum si scanarea fata-verso pe o singura fata.  Aceasta functie elimina munca de presortare si elimina riscul de a nu fi scanat intregul document.

Pentru a crea cea mai buna imagine, acest scaner include "Advanced Hybrid Scanning Technology". Aceasta combină un CIS (Contact Image Sensor) cu CCD (charge-coupled device) pentru a crea un scaner cu tehnologie de scanare de inalta precizie. Acest sistem hibrid, cuplat cu o lampa cu LED-uri extrem de luminoasa, permite scanarea de mare calitate si ofera cea mai buna imagine de iesire.


Functia "Long Paper Mode"   sporeste eficienta de lucru prin scanarea fara probleme a foilor de monitorizare lungi, cum ar fi cele utilizate pentru documente EKG. Astfel de document poate fi scanate ca o singura imagine.Sistem dublu de role foloseste la scanarea fiabila de cantitati mari de documente cu reducerea alimentarii duble, care poate duce la foi nescanate.

 Designul cu clapeta permite accesul complet, usor la cale de imprimare, astfel incat sa puteti elimina blocajele de hartie sau sa curatati unitatea, fara a apela la un centru de service. Rolele au durata de viata lunga dar sunt usor de inlocuit atunci cand este necesar.

 

"Auto Eraser Security" asigura un grad ridicat de siguranta. Datele scanate sunt sterse automat din memoria scanerului de indata ce scanarea este finalizata. Aceasta elimina practic pericolul de scurgeri de informatii, si asigura utilizatorul de scanare in conditii de siguranta.

Cu optiunea "Pre Imprinter" instalata poate fi imprimat pe document, dupa scanare, un sir de caractere. Acest lucru ridica eficienta  si face usoara verificare eventualelor pagini care nu au fost scanate.

Cu elemente extinse de hardware sunt maximizate o gama larga de optiuni de software disponibile, "Image Capture Plus" sau "VRS Elite Workgroup".

 "Panasonic Image Capture Plus Soft" este solutia de captura de imagine,dispunand de o multitudine de functionalitati de prelucrare a imaginii cu instrumentele necesare pentru a gestiona practic orice cerinta de scanare. Caracteristici ale Panasonic Image Capture Plus software includ: Automatic Brightness Adjustment, Automatic Image Emphasis, Zonal OCR, Automatic Binary/Color Distinction, Double Exposure, Blank Page Removal, Automatic Crop, Automatic Deskew, MultiStream, Dynamic Threshold, Multi-Color Dropout, Hole Removal, Background Smoothing, 2-Page Separation, Multi-Crop .Pentru situatia in care este necesar Kofax® Virtual Rescan Elite Software, Panasonic ofera pachet cu software-ul Kofax ® VRS, care ofera aplicatii ca Device Health Monitor, Centralized Licensing, Profiles and Customizable User Interface.

Scanerul are nevoie de intretinere de rutina. Curatarea regulata si intretinerea scanerului va proteja investitia dumneavoastra si va maximiza performanta scanerului.
Pentru a asigura performante optime de scanare, rolele de alimentare cu hartie ar trebui sa fie curatate o data pe saptamana sau dupa  20.000 de coli introduse in unitate.

 

 

Format hartie A3
Caracteristici comprimare fisier G3/ G4 (B / W binar)/ JPEG (tonuri de gri / color)
Tip scanare A3 Flated + ADF/ Scanare duplex
Metoda de scanare Hibrid CSI
Rezolutie scanare 100 - 600 dpi
Viteza de scanare color mod Simplex - Landscape - Letter: 95 ppm / mod Simplex - Landscape - A4: 95 ppm / mod Simplex - Portret - Letter: 80 ppm / mod Simplex - Portret - A4: 75 ppm / mod Duplex - Landscape - Letter: 190 ipm / mod Duplex - Landscape - A4: 190 ipm
Viteza de scanare alb negru mod Simplex - Landscape - Letter: 95 ppm / mod Simplex - Landscape - A4: 95 ppm / mod Simplex - Portret - Letter: 80 ppm / mod Simplex - Portret - A4: 75 ppm / mod Duplex - Landscape - Letter: 190 ipm / mod Duplex - Landscape - A4: 190 ipm / mod Dup
Viteza scanare mod Flatbed 0.704 s (Letter/ 200dpi)/ 320? sec/line
Capacitate tava pana la 200 pagini (64 g/m2)
Alte functii Control sheet / Detectarea Patch Code (Tip 2/ 3/ T) [ISIS] / Detectare alimentare dubla (metoda cu ultrasunete) / Capacitate Pre Imprinter ( optional)
Image Output Binary mode / Grayscale mode (8 bit)/ color (24 bit) / MultiStream output
Gradare tonuri Dither / Error diffusion / Grayscale (8 bit) / Color (24 bit) / Binary
Greutate 29
Greutate hartie Mod Single Feed: 40-127 g / m 2 / Mod Continuous Feed: 40-127 g / m 2 / Mod Business Card 127 g / m 2
Interfata USB 2.0
Alimentare AC 100 - 120 V (50 Hz/60 Hz) / AC 220 - 240 V (50 Hz/60 Hz)
Consum de energie Mod scanare: 1.2 A (AC 100-120 V); 0.6 A (AC 220-240 V) / Mod Standby: 0.7 A (AC 100 - 120 V); 0.5 A (AC 220 - 240 V) / Mod asteptare: 6.2 W sau mai putin (AC 100 - 120 V); 6/2 W sau mai putin (AC 220 - 240 V)
Accesorii Manual de instalare / Cablu alimentare / Cablu USB / Suflanta / Rola hartie curatare / Shading paper / CD-ROM ( Device driver software / ISIS driver software / TWAIN driver software / Image Capture Plus application software
NOTA Viteza de scanare difera in functie de calculatorul gazda/ sistemul de operare / aplicatie / metoda de masurare / cantitatea de date din imagine si tipul de hartie. Dimensiunea scanare depinde de memoria instalata in scaner.
Dimensiuni hartie, mm minim ADF 48 x 70 / maxim ADF 302 x 2540 / Maxim Flatbed 297 x 432
Grosime hartie, mm 0.05 - 0.15
Dimensiuni, mm 755 x 508 x 289
Scanare hartie lungime mare Da
Scanare documente dimensiuni diferite Da
Scanare carte Da
Model recomandat in domeniul: Finante/Birouri servicii/Guvern/Office
Domeniu recomandat:Finante Da
Domeniu recomandat:Birouri servicii Da
Domeniu recomandat:Guvern Da
Domeniu recomandat:Office Da
Accesorii optionale KV-SS015 - Kit Role de schimb / KV-SS03 - Rola de hartie pentru curatare / KV-SS014 - Imprinter (Pre Scan/ 72 caractere) / KV-SS021 - Cartus de cerneala

Linkuri utile Panasonic

 

Contact

  • 0359 - 809.809
  • 0359 - 809.809

Facebook


www.magazinpanasonic.ro este un magazin online exclusiv Panasonic