Moneda:
Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.
Scaner Panasonic KV-S4085CL-U

Scaner Panasonic KV-S4085CL-U

35.599,00RON
Producător: Panasonic
Cod produs: KV-S4085CL-U
Disponibilitate: La comanda - Stoc Epuizat
Cant:

Oferind o gama uimitoare de performanta, eficienta si fiabilitate, KV-S4085CL este optimizat pentru implementarea in locurile de munca cu volume mari de documente. Cu posibilitatea de a scana aproape orice tip de document, de la carti de vizita la hartie de format Ledger.KV-S4085CL este o solutie esentiala pentru orice societate, cu un flux constant de scanare. Pe langa documente standard, KV-S4085CL are posibilitatea de a scana documente de dimensiuni cum ar fi rapoarte de EKG.

 


                                                    
                                                                           

KV-S4085CL   proceseaza imaginii de inalta calitate: Automatic Binary/Colour Distinction, Multi Colour Dropout, Automatic Crop/De-Skew.
Ofera excelenta performanta si productivitate mare. Recomandat pentru locuri de munca unde este necesar a se prelucra zi de zi munti de documente  si transformarea acestor in date.  Este ideal pentru conversie si gestionarea fisierelor electronice. Rezultatele scanarii sunt documente curate si clare.

Capacitate mare ADF (Automatic Document Feeder) de 300 coli permite un proces de scanare usor de administrat si economiseste timp prin eliminarea necesitatii de alimenta paginile una cate una pentru scanare.

Functia "Duplex Scanning" permite scanare fata-verso a documentelor de dimensiunea business-card  dintr-o singura scanare precum si scanare fata-verso pe o singura fata.  Aceasta functie elimina munca de pre-sortare si elimina riscul de a nu fi scanat intregul document.

Este ideal pentru birourile care se ocupa de o gama larga de tipuri de documente. Datorita functiei "Mixed Document Feeding" documente de tipuri si dimensiuni diferite pot fi scanate unul dupa altul. Aceasta permite scanarea documentelor de dimensiuni diferite si cu variate si diferite grosimi ale hartiei.                                                              

Cu functia "Blank Page Removal" cand scanati un set de documente care contin atat coli cu o singura fata cat si fata-verso, aceasta functie sare automat peste paginile goale, astfel se economiseste timp pentru editare si sortare.

Functia "Long Paper Mode"   sporeste eficienta de lucru prin scanarea fara probleme a foilor de monitorizare lungi, cum ar fi cele utilizate pentru documente EKG. Astfel de document poate fi scanat ca o singura imagine.Cele 2 moduri de traseu al hartiei "Curved Paper Path & Straight Paper Path" ofera versatilitate. Utilizatorul poate alege sa utilizeze calea dreapta care emite direct prin partea din spate a unitatii sau calea curbata.  Alegerea de a utiliza traseul drept al hartiei asigura o fiabilitate ridicata in cazul scanarii de document din hartie groasa sau de lungime mare.

 Designul cu clapeta permite accesul complet, usor la cale de imprimare, astfel incat sa puteti elimina blocajele de hartie sau sa curatati unitatea, fara a apela la un centru de service. Rolele au durata de viata lunga dar sunt usor de inlocuit atunci cand este necesar.Sistem dublu de role foloseste la scanarea fiabila de cantitati mari de documente cu reducerea alimentarii duble, care poate duce la foi ne-scanate.

 Pentru a crea cea mai buna imagine acest scaner include "
Advanced Hybrid Scanning Technology". Aceasta combină un CIS (Contact Image Sensor) cu CCD (charge-coupled device) pentru a crea un scaner cu tehnologie de scanare de inalta precizie. Acest sistem hibrid, cuplat cu o lampă cu LED-uri extrem de luminoasa, permite scanarea de mare calitate si ofera cea mai buna imagine de iesire.

"Auto Eraser Security" asigura un grad ridicat de siguranta. Datele scanate sunt sterse automat din memoria scanerului de indata ce scanarea este finalizata. Aceasta elimina practic pericolul de scurgeri de informatii, si asigura utilizatorul de scanare in conditii de siguranta.

Cu optiunea "Pre/Post-Imprinter"  poate fi imprimat pe document dupa scanare
un sir de caractere pe documente. Acest lucru ridica eficienta  si face usoara verificare eventualelor pagini care nu au fost scanate.  "Pre-imprinter" imprima cu textul pe fata unui document astfel incat datele textului nu sunt incluse in datele imaginii scanate. "Post-imprinter" imprima textul pe partea din spate a  documentului, astfel incat datele textului nu sunt incluse in datele de imagine scanata.

Cand scanati documente subtiri care pot permite imaginilor de pe partea din spate a hartiei sa patrunda in imaginea scanata acest scaner permite utilizatorului scanerului sa schimbe culoarea de fundal  pentru a preveni ca partea din spate sa fie vizibila in imaginea scanata. Cu functia "Background Color Switching" este asigurata o imagine scanata cat mai exact posibil.

"Thin Paper Scanning" permite scanarea de documente pe hartie foarte subtire 0,04 mm, ca vouchere si creste numarul de situatii in care puteti folosi scanare - fara a ne preocupa grosimea hartiei.

Permite scanarea prin alinierea fie de partea dreapta sau in partea stanga a documentelor. Acest lucru permite sa setati simultan diferite dimensiuni de documente pentru scanare.Pentru scanarea de documente care nu pot fi introduse in ADF- alimentatorul de documente ( pasapoarte, carti, materiale legate) se poate folosi scanare flatbed. Scanerul este echipat cu un buton de pornire, astfel incat eficienta de lucru poate fi crescuta prin scanarea rapida in timp ce rotiti paginile cartii, fara o operațiune suplimentara a PC-ului. Scaner optional : KV-SS080 si KV-SS081Se poate utiliza platforma pentru a scana 2-pagini din carti, reviste, etc, si sa imparta in mod automat imaginea unica in doua foi volante. Impartirea documentelor scanate economiseste timp si elimina operatii complexe de editare inutile. Exsista posibilitatea de a scana in acelasi moment mai multe documente de dimensiuni diferite si apoi sa decupati. Acest lucru este convenabil pentru scanarea mai multor carti de vizita sau documente groase.


 "Panasonic Image Capture Plus Sof" este solutia de captura de imagine,dispunand de o multitudine de functionalitati de prelucrare a imaginii cu instrumentele necesare pentru a gestiona practic orice cerinta de scanare. Caracteristici ale Panasonic Image Capture Plus software includ: Automatic Brightness Adjustment, Automatic Image Emphasis, Zonal OCR, Automatic Binary/Color Distinction, Double Exposure, Blank Page Removal, Automatic Crop, Automatic Deskew, MultiStream, Dynamic Threshold, Multi-Color Dropout, Hole Removal, Background Smoothing, 2-Page Separation, Multi-Crop.
Pentru situatia in care este necesar Kofax® Virtual Rescan Elite Software, Panasonic KV-S4065C ofera pachet cu software-ul Kofax ® VRS, care ofera aplicatii ca Device Health Monitor, Centralized Licensing, Profiles and Customizable User Interface.


Scanerul are nevoie de intretinere de rutina. Curatarea regulata si intretinerea scanerului va proteja investitia dumneavoastra si va maximiza performanta scanerului.
Pentru a asigura performante optime de scanare, rolele de alimentare cu hartie ar trebui sa fie curatate o data pe saptamana sau dupa  20.000 de coli introduse in unitate.

Format hartie A4
Caracteristici comprimare fisier JPEG pentru color si tonuri de gri
Tip scanare Scanare duplex
Metoda de scanare Hibrid CSI
Rezolutie scanare 100 - 600 dpi
Viteza de scanare color mod Simplex - Landscape - Letter: 100 ppm / mod Simplex - Landscape - A4: 100 ppm / mod Simplex - Portret - Letter: 85 ppm / mod Simplex - Portret - A4: 80 ppm / mod Duplex - Landscape - Letter: 200 ipm / mod Duplex - Landscape - A4: 200 ipm
Viteza de scanare alb negru mod Simplex - Landscape - Letter: 100 ppm / mod Simplex - Landscape - A4: 100 ppm / mod Simplex - Portret - Letter: 85 ppm / mod Simplex - Portret - A4: 80 ppm / mod Duplex - Landscape - Letter: 200 ipm / mod Duplex - Landscape - A4: 200 ipm / mod D
Capacitate tava pana la 300 pagini (64 g/m2)
Alte functii Control sheet / Detectare Patch code (Tip 2/ 3/ T) [ISIS] / Detectare alimentare dubla 3 pozitii / Controlul lungime / Detectare de coduri de bare (ISIS)
Image Output MultiStream (bitonal & color/ bitonal & grayscale) / Mod Binary / Mod Grayscale ( tonuri de gri) / Mod culoare
Gradare tonuri Dither / Error diffusion / Grayscale (8 bit) / Binary
Greutate 25
Greutate hartie Mod subtire: 20 - 50 g / m 2 (5-13 kg.) / Modul normal: 50 - 157 g / m 2 (13-42 kg.) / Mod gros: 157-209 g / m 2 (42-56 kg.) / Mod automat: 20 - 157 g / m 2 (5-42 kg.)
Interfata USB 2.0
Alimentare AC 100 - 240 V (50 Hz/60 Hz)
Consum de energie Mod scanare: 1.5 A (100 - 120V); 0.7 A (220 - 240V) / Mod Standby: 0.7 A (100 - 120V); 0.4 A (220 - 240V) / Mod asteptare: 4 W sau mai putin (AC 100 - 120 V); 5 W sau mai putin (AC 220 - 240 V)
Accesorii Manual de instalare / Cablu alimentare / Cablu USB / Suflanta / Rola de hartie pentru curatare / Hartie pentru umbrire / CD-ROM ( Soft device driver / Soft driver ISIS / Soft driver TWAIN / Soft driver Image Capture Plus / Aplicatie soft RTIV
NOTA Viteza de scanare difera in functie de calculatorul gazda/ sistemul de operare / aplicatie / metoda de masurare / cantitatea de date din imagine si tipul de hartie. Dimensiunea scanare depinde de memoria instalata in scaner.
Dimensiuni hartie, mm minim 48 — 70 / maxim 297 — 432
Dimensiune maxima document scanat, mm 227 x 2540
Grosime hartie, mm 0.04 - 0.2
Dimensiuni, mm 474 x 585 x 329
Model recomandat in domeniul: Sanatate/Finante/Birouri servicii/Guvern/Transportatori/Office
Domeniu recomandat:Finante Da
Domeniu recomandat:Birouri servicii Da
Domeniu recomandat:Guvern Da
Domeniu recomandat:Transportatori Da
Domeniu recomandat:Sanatate Da
Domeniu recomandat:Office Da
Accesorii optionale KV-SS033 - Kit role de schimb / KV-SS03 - Rola de hartie pentru curatare / KV-SS014 - Imprinter (Pre / Post Scan/ 72 caractere) / KV-SS021 - Cartus de cerneala / KV-SS081 & KV-SS080 - Flatbed Scanner /

Linkuri utile Panasonic

 

Contact

  • 0359 - 809.809
  • 0359 - 809.809

Facebook


www.magazinpanasonic.ro este un magazin online exclusiv Panasonic