Moneda:
Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.
Scaner Panasonic KV-S1046C-U

Scaner Panasonic KV-S1046C-U

3.289,00RON
Producător: Panasonic
Cod produs: KV-S1046C-U
Disponibilitate: La comanda - Stoc Epuizat
Cant:

Este recomandat a fi folosit in spitale, clinici stomatologice, centre de asistenta medicala si alte organizatii medicale se ocupa de o gama larga de documente pe hartie, cum ar fi informatii de asigurari de sanatate, fise medicale si retete pentru pacienti pentru ca ofera excelenta performanta si productivitate mare. 

 Cu functia "Embossed Card Scanning"se poate scana trei documente unul dupa altul cum ar fi carte de identitate, card de asigurare si afiseaza ambele fete ale documentului pe acelasi ecran.

KV-S1046C este recomandat si pentru utilizarea in institutii publice unde sunt manevrate o gama larga de documente pe hartie, precum formularele de cerere, permisiuni, certificate si licente, care contin diferite tipuri de informatii cu caracter personal. Convertindu-le in date digitale cu un scaner se imbunatateste semnificativ eficienta de gestionare a informatiilor si date digitale pot fi partajate on-line cu alte birouri guvernamentale si birouri locale.

"Auto Eraser Security" asigura un grad ridicat de siguranta. Datele scanate sunt sterse automat din memoria scanerului de indata ce scanarea este finalizata. Aceasta elimina practic pericolul de scurgeri de informatii, si asigura utilizatorul de scanare in conditii de siguranta.

Cu functia "Blank Page Removal" cand scanati un set de documente care contin atat coli cu o singura fata cat si fata-verso, aceasta functie sare automat peste paginile goale, astfel se economiseste timp pentru editare si sortare.

Departamentul Afaceri Generale si Directia Juridica a unei societati gestioneaza periodic contracte si formulare care contin informatii cu caracter personal si informatii confidentiale, precum documente referitoare la proprietatea intelectuala, in timp ce Departamentul de Contabilitate gestioneaza informatii despre clienti si documente interne referitoare la managementul companiei. Conversia acestor documente in date digitale cu ajutorul unui scanner permite nu doar o utilizare mai eficienta a spatiilor de birouri, dar permite, de asemenea, cautarea mai usoara si mai rapida a datelor.

Acest scanner poate converti rapid un numar mare de documente in date electronice, asigura utilizarea chiar si in birouri cu mai multi utilizatori.  Scanarea documentelor in date face posibila consolidarea informatiilor, imbunatateste eficienta muncii, reduce costul de manipulare a documentelor si reduce spatiul necesar pentru arhivare.

Scanarea rapida si precisa a unor volume mari de documente primite de la clienti este cheia pentru a asigura profituri. KV-S1046C poate converti documente de hartie în date digitale rapid si precis.

"Duplex Scanning" este functia de scanare fata-verso a documentelor de dimensiunea business card  dintr-o singura scanare si scanarea fata verso pe o singura fata. In plus scanare, fata-verso se face la aceeasi viteza ca si scanare pe o singura fata. Aceasta functie elimina munca de pre sortare si elimina riscul de a nu fi scanat intregul document.

Cu sistem de alimentare cu dublu role se previne alimentarea dubla, care poate duce la foi nescanate. In plus sistemul de prevenire a alimentarii duble este sporit de un senzor cu ultrasunete care detecteaza dubla alimentare in timpul scanarii. Acest sistem si-a dovedit eficienta chiar si atunci cand sunt scanate documente cu hartie de diferite greutati sau grosimi dar si si atunci cand scanate volume mari de documente. Rolele de prevenire a alimentarii duble inverseaza rotatia instantaneu daca documentul paraseste sectiunea de alimentare cu hartie, pentru a preveni alimentare cu documente care sunt lipite. Deasemenea acest sistem de prevenirea a dublei alimentari este prevazut cu un selector care poate fi actionat manual, astfel poate fi alimentat cu alt tip de hartie , gen autocopiativa.

                                                

"Double feed skip function" anuleaza erorile si permite reluarea procesului de scanare. Cand scanarea se opreste din cauza documentelor  care includ lucruri cum ar fi plicuri sau note lipicioase atasate, se apasa tasta Skip pentru a anula eroare si relua scanarea.

"Dog-ear detection" este functia cu ajutorul careia detecteaza o pagina cu colt indoit sau un document care este foarte deteriorat si se opreste temporar scanarea. Utilizatorul poate decide continuarea procesului de scanare.In cazul documentelor care sunt 148 mm (5.82 inci) sau mai scurte viteza de scanare se reduce im mod automat pentru a preveni inversarea ordinii de iesire.

In cazul documentelor care sunt 148 mm (5.82 inci) sau mai scurte viteza de scanare se reduce im mod automat pentru a preveni inversarea ordinii de iesire.

"Thin Paper Scanning" permite scanarea de documente pe hartie foarte subtire 0,04 mm, ca vouchere si creste numarul de situatii in care puteti folosi scanare  fara a ne preocupa grosimea hartiei.

 Acest scaner a fost proiectat pentru a fi in masura sa combine documente de hartie, impreuna cu o carte de identitate sau un permis de conducere, intr-un singur lot.

Sistem de alimentare cu hartie extrem de fiabil vă permite să scanati documente de pana la 2540 mm in lungime. Cu functia "Long Paper Mode"este permisa scanarea fara probleme a foilor de monitorizare lungi, cum ar fi cele utilizate pentru documente EKG. Astfel de document poate fi scanat ca o singura imagine.

 "Automatic Image Orientation"  este  functia care detecteaza directia textului scanat si atunci cand documentele sunt orientate in directii diferite, aceasta le roteste automat in directia corecta.  Aceasta creste eficienta muncii prin eliminarea necesitatii editarii.

"Advanced Image processing" prin setarile automate contribue la calitatea deosebita a imaginii. "Automatic brightness adjusment" regleaza automat luminozitatea si contrastul imaginilor scanate chiar si pe documente cu diferite culori de hartie si nuante de text, pentru a produce imagini scanate cu luminozitatea adecvata. Petele negre sunt deasemenea reduse.

Pentru un consum redus de energie in timpul scanarii sunt utilizate LED-uri ca sursa de lumina iar scanerul se opreste automat dupa un timp prestabilit.Consumul de energie este scade cu pana la 1w in mod asteptare pentru a economisi energie cand scanerul nu este utilizat.

Functia "2-page separation" imparte automat imaginea unica in două foi volante. Impartirea documentelor scanate economiseste timp prin anularea operatiilor complexe de editare.

Designul permite accesul complet, usor la cale de imprimare, astfel incat sa puteti elimina blocajele de hartie sau sa curatati unitatea, fara a apela la un centru de service. Rolele au durata de viata lunga dar sunt usor de inlocuit atunci cand este necesar.

Dimensiunile mici, il recomanda ca fiind potrivit pentru zona de receptie a unei banci sau al unui cabinet medical. Acest lucru permite schimbul de informatii in timp real pentru a oferi servicii rapide, precise.

Scanerul are nevoie de intretinere de rutina. Curatarea regulata si intretinerea scanerului va proteja investitia dumneavoastra si va maximiza performanta scanerului.
Pentru a asigura performante optime de scanare, rolele de alimentare cu hartie ar trebui sa fie curatate o data pe saptamana sau dupa  20.000 de coli introduse in unitate.

Format hartie A4
Caracteristici comprimare fisier JPEG (color si tonuri de gri)
Tip scanare Scanare duplex
Metoda de scanare CIS color (600 dpi) Context: Negru
Rezolutie scanare 100 - 600 dpi Optic 300 - 600 dpi (comutator automat)
Viteza de scanare color mod Simplex - Letter: 45 ppm / mod Simplex - A4:45 ppm / mod Duplex - Letter: 90 ipm / mod Duplex - A4: 90 ipm
Viteza de scanare alb negru mod Simplex-Letter: 45 ppm / mod Simplex- A4:45 ppm / mod Duplex-Letter: 90 ipm / mod Duplex-A4 90 ipm
Capacitate tava pana la 75 pagini (80 g/m2)
Alte functii Length Control / Control sheet / Patch code detection (Type 2/ 3/ T) [ISIS] / Long paper mode / Double Feed Skip / Dog-ear Skip
Image Output MultiStream (bitonal & color / bitonal & grayscale) / Binary mode / Grayscale mode / Color mode
Gradare tonuri Dither / Error diffusion / Grayscale (8 bit) / Binary
Greutate 4
Greutate hartie 20 - 209 g/m2
Interfata USB 2.0
Alimentare AC 100 - 240 V (50 Hz/60 Hz)
Consum de energie Mod scanare: 25 W / Mod Standby: 8 W / Mod asteptare: 1.0 sau mai putin / Mod Power: 0.3 W sau mai putin
Accesorii Manual de instalare / Cablu de alimentare / Adaptor AC / Cablu USB / Tava alimentare / Ghid mixt carte de lot / CD-ROM ( Soft driver device / Soft driver ISIS / Soft driver TWAIN / Soft aplicatie Image Capture Plus / Ghid de utilizare utilitar
Consumabile Kit role de schimbKV-SS058
NOTA Viteza de scanare difera in functie de calculatorul gazda/ sistemul de operare / aplicatie / metoda de masurare / cantitatea de date din imagine si tipul de hartie. Dimensiunea scanare depinde de memoria instalata in scaner.
Dimensiuni hartie, mm minim 48 x 70 / maxim 216 x 2540
Dimensiune maxima document scanat, mm 216 x 2540
Grosime hartie, mm Mod Single Feed: 0.04-0.2 mm / Mod Continuous Feed: 0.04-0.2 mm / Mod Business Card 0.76 mm in grosime si relief
Dimensiuni, mm 317 x 209 x 196
Scanare deskside Da
Scanare carduri Da
Scanare hartie lungime mare Da
Scanare hartie subtire Da
Model recomandat in domeniul: Sanatate/Finante/Guvern/Office
Domeniu recomandat:Finante Da
Domeniu recomandat:Guvern Da
Domeniu recomandat:Sanatate Da
Domeniu recomandat:Office Da
Accesorii optionale KV-SS03 - Rola de hartie pentru curatare / KV-SS081/ KV-SS080 - Flatbed Scanner

Linkuri utile Panasonic

 

Contact

  • 0359 - 809.809
  • 0359 - 809.809

Facebook


www.magazinpanasonic.ro este un magazin online exclusiv Panasonic