Moneda:
Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.
Scaner Panasonic KV-S1015C-U

Scaner Panasonic KV-S1015C-U

2.039,00RON
Producător: Panasonic
Cod produs: KV-S1015C-U
Disponibilitate: La comanda - Stoc Epuizat
Cant:

 

KV-S1015C este un scaner conceput pentru birourile mici, este foarte compact, dar ofera imagini de inalta calitate, de pana la 600 dpi.

Departamentul Afaceri Generale si Directia Juridica a unei societati gestioneaza periodic contracte si formulare care contin informatii cu caracter personal si informatii confidentiale, precum documente referitoare la proprietatea intelectuala, in timp ce Departamentul de Contabilitate gestioneaza informatii despre clienti si documente interne referitoare la managementul companiei. Conversia acestor documente in date digitale cu ajutorul unui scanner permite nu doar o utilizare mai eficienta a spatiilor de birouri, dar permite, de asemenea, cautarea mai usoara si mai rapida a datelor.

                                            

Este recomandat a fi folosit in spitale, clinici stomatologice, centre de asistenta medicala si alte organizatii medicale se ocupa de o gama larga de documente pe hartie, cum ar fi informatii de asigurari de sanatate, fise medicale si retete pentru pacienti, pentru ca ofera excelenta performanta si productivitate mare.  Scanează trei documente unul dupa altul cum ar fi carte de identitate, card de asigurare si afiseaza ambele fete ale documentului pe acelasi ecan.

 

 Recomandat pentru locuri de munca unde este necesar a se prelucra zi de zi munti de documente  si transformarea acestor in date. Rezultatele scanarii sunt documente curate si clare.       

         

"Duplex Scanning" este functia de scanare fata-verso a documentelor de dimensiunea business-card  dintr-o singura scanare si scanarea fata verso pe o singura fata. In plus scanare, fata-verso se face la aceeasi viteza ca si scanarea pe o singura fata. Aceasta functie elimina munca de pre sortare si elimina riscul de a nu fi scanat intregul document.


Cu functia "Blank Page Removal" cand scanati un set de documente care contin atat coli cu o singura fata cat si fata-verso, aceasta functie sare automat peste paginile goale, astfel se economiseste timp pentru editare si sortare.

 KV-S1015C este echipat cu trei taste predefinite care simplifica sarcinile de scanare. Prin simpla atingere a unui buton, incepe imediat scanarea documentelor si le trimite la o destinatie la alegerea utilizatorului.


Aceste scanere sunt concepute pentru a combina documente de hartie, impreuna cu un card in relief, cum ar fi un permis de conducere, intr-un singur lot. Puteti scana chiar un teanc de asemenea documente in mod continuu prin alimentatorul automat de documente.


Cu sistem de alimentare cu dublu role se previne alimentarea dubla, care poate duce la foi nescanate. In plus sistemul de prevenire a alimentarii duble este sporit de un senzor cu ultrasunete care detecteaza dubla alimentare in timpul scanarii. Acest sistem si-a dovedit eficienta chiar si atunci cand sunt scanate documente cu hartie de diferite greutati sau grosimi, dar si si atunci cand scanate volume mari de documente.

                                                

 "Automatic Image Orientation"  este  functia care detecteaza directia textului scanat si atunci cand documentele sunt orientate in directii diferite, aceasta le roteste automat in directia corecta.  Aceasta creste eficienta muncii prin eliminarea necesitatii editarii.

"Auto Eraser Security" asigura un grad ridicat de siguranta. Datele scanate sunt sterse automat din memoria scanerului de indata ce scanarea este finalizata. Aceasta elimina practic pericolul de scurgeri de informatii, si asigura utilizatorul de scanare in conditii de siguranta.

Pentru un consum redus de energie in timpul scanarii sunt utilizate LED-uri ca sursa de lumina iar scanerul se opreste automat dupa un timp prestabilit.Consumul de energie este scade cu pana la 1,6w in mod asteptare pentru a economisi energie in timp ce scanerul nu este utilizat.

Pentru scanarea de documente care nu pot fi introduse in ADF- alimentatorul de documente ( pasapoarte, carti, materiale legate) se poate folosi scanare flatbed. Scanerul este echipat cu un buton de pornire, astfel incat eficienta de lucru poate fi crescuta prin scanarea rapida in timp ce rotiti paginile cartii, fara o operatiune suplimentara a PC-ului. Scaner optional : KV-SS081.


Se poate utiliza platforma KV-SS081 pentru a scana 2 pagini din carti, reviste, etc . Imaginea scanata poate fi impartita in mod automat din imagine unica in doua foi volante. Impartirea documentelor scanate economiseste timp si elimina operatii complexe de editare inutile. Cu functia "2-page separation" se economiseste timp prin anularea operatiilor complexe de editare.

 

 

http://panasonic.net/pcc/products/scanner/kv-s1026c_1015c/index.html

Format hartie A4
Caracteristici comprimare fisier JPEG (color si tonuri de gri)
Tip scanare Scanare duplex
Metoda de scanare 1-Line CIS (Contact Image Sensor)
Rezolutie scanare 100 - 600 dpi
Viteza de scanare color mod Simplex - Letter: 20 ppm / mod Simplex - A4: 20 ppm / mod Duplex -Letter: 40 ipm / mod Duplex - A4: 40 ipm
Viteza de scanare alb negru mod Simplex-Letter: 20 ppm / mod Simplex- A4 20 ppm / mod Duplex-Letter: 40 ipm / mod Duplex-A4 40 ipm
Capacitate tava pana la 50 pagini (80 g/m2)
Alte functii Separation sheet / Single Touch Scan
Image Output Binary / Grayscale / Color / MultiStream (Color & Binary / Gray & Binary)
Gradare tonuri Dither / Error Diffusion
Greutate 2.7
Greutate hartie 40 - 209 g/m2
Interfata USB 2.0
Alimentare AC 100 - 120 V (50 Hz/60 Hz) / AC 200 - 240 V (50 Hz/60 Hz)
Consum de energie Mod scanare: 17 W sau mai putin / Mod Standby: 4.5 W sau mai putin / Mod asteptare: 1.6 W sau mai putin / Mod Power off: 0.3 W sau mai putin
Accesorii Ghid de siguranta / Ghid de referinta rapida / Adaptor AC / Cablu de alimentare / Cablu USB / DVD-ROM ( Drivere si utilitare pentru Windows / Manuale / Soft driver ISIS / TWAIN / Aplicatii soft Image Capture Plus)
Consumabile KV-SS059 Kit role de schimb
NOTA Viteza de scanare difera in functie de calculatorul gazda/ sistemul de operare / aplicatie / metoda de masurare / cantitatea de date din imagine si tipul de hartie. Dimensiunea scanare depinde de memoria instalata in scaner.
Dimensiuni hartie, mm minim 48 x 70 / maxim 216 x 2540
Dimensiune maxima document scanat, mm 216 x 2540
Grosime hartie, mm Mod Single Feed: 0.09-0.2 mm / Mod Continuous Feed:0.09-0.2 mm / Mod Business Card 0.76 mm in grosime si relief
Dimensiuni, mm 303 x 177 x 137
Scanare deskside Da
Scanare carduri Da
Model recomandat in domeniul: Office
Domeniu recomandat:Office Da
Accesorii optionale KV-SS03 - Rola de hartie pentru curatare / KV-SS081 - Flatbed Scanner

Linkuri utile Panasonic

 

Contact

  • 0359 - 809.809
  • 0359 - 809.809

Facebook


www.magazinpanasonic.ro este un magazin online exclusiv Panasonic