Moneda:
Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.

Noutati Panasonic

Panasonic LUMIX DMC-FZ1000 – Calitate excepţională a imaginii doar cu un obiectiv, pentru amatorii de aer liber

Posted on Jun 14, 2014.

Bucureşti, (13 iunie 2014) – Lansat ieri, Panasonic LUMIX DMC-FZ1000 este însoţitorul ideal pentru fotografii care doresc să surprindă imagini de o calitate impresionantă în timpul aventurilor în aer liber.   Cu un design stilat, rezistent şi încorporând un obiectiv fix F2.8-4.0/25mm-400mm LEICA DC VARIO-ELMARIT, noua camera Panasonic LUMIX FZ1000 oferă o calitate excepţională a imaginii, fără a fi necesare accesorii sau obiective suplimentare. LUMIX DMC-FZ1000 este, de asemenea, prima camera de tip bridge care oferă capabilităţi de înregistrare 4K, pentru a surprinde conţinut video..

Read more...

Televizoarele PANASONIC VIERA SMART TV cu 5 ani garanţie

Posted in Magazin Panasonic, Panasonic on May 01, 2014.

Cumpăraţi un televizor Panasonic VIERA SMART TV în perioada 01.11.2014 - 18.01.2015 și puteți beneficia de 5 ani garanţie. Condiţii de participare la promoţie: 1.Vă rugăm să păstraţi factura de achiziţie pentru ca veţi avea nevoie de ea pentru înregistrare. 2.Vă rugăm să intraţi pe pagina de web www.panasonic5y.com si să înregistraţi produsul în termen de 30 de zile de la data achiziţiei. 3.Veţi selecta ţara, după care veţi începe înregistrarea. Vă rugăm să completaţi toate câmpurile obligatorii. După înregistrare, certificatul de garanţie extinsă va fi trimis în format electronic ..

Read more...

Noile telefoane DECT

Posted in Magazin Panasonic on Apr 01, 2014.

Bucureşti, 1 aprilie 2014    Panasonic reînnoieşte gama telefoanelor digitale fără fir cu noi modele inteligente, elegante și ușor de utilizat Noile telefoane DECT  combină o serie de noi funcții practice cu un design elegant, compact Panasonic a anunțat patru noi modele de top din gama de telefoane digitale fără fir (DECT) - KX-TGE220, KX-TGC220 și KX-TGB210 - toate oferind calitate remarcabilă a convorbirilor, un design subțire și elegant cu o interfață ușor de utilizat. In curând vor fi disponibile aceste modele si pe siteul Magazin Panasonic.ro Cu un ecran widescree..

Read more...

Panasonic lansează noile camere digitale LUMIX

Posted in Panasonic on Feb 08, 2014.

Calitate extraordinară a imaginii, funcții creative, unghi ultra-larg și conectivitate sporită Wiesbaden, Germania (08 ianuarie 2014) Panasonic a lansat camerele foto LUMIX TZ55, SZ8 și LZ40. TZ55 este o cameră foto de dimensiuni mici ce oferă flexibilitate și o calitate foarte bună a imaginii, permițându-vă să captaţi imagini superbe și videoclipuri în format Full HD, oriunde v-aţi afla. Noua cameră Panasonic LUMIX LZ40 oferă un zoom excepţional de mare și un unghi foarte larg, asigurând fotografilor aspiranţi un nou nivel de performață și flexibilitate. LUMIX SZ8 este o cameră digitală..

Read more...

LUMIX GH4

Posted in Magazin Panasonic on Feb 07, 2014.

Panasonic LUMIX GH4 – fotografii care impresionează, videoclipuri 4k ce inspiră Videoclipuri 4k, mobilitate şi captare intuitivă a imaginilor în orice condiţii - LUMIX GH4 este camera foto cu obiectiv interschimbabil care redefineşte graniţele fotografierii şi filmării profesionale     Bucureşti, România (7 februarie 2014) Panasonic a lansat astăzi  LUMIX DMC-GH4, cea mai avansată cameră foto DSLM cu obiectiv interschimbabil. Aceasta este dotată cu cea mai nouă tehnologie – incluzând înregistrare video 4k – pentru a răspunde cerinţelor specifice fotografierii ş..

Read more...

Panasonic LUMIX TZ60

Posted in Magazin Panasonic on Jan 13, 2014.

Panasonic LUMIX TZ60: Momentele tale excepţionale surprinse la o calitate impresionantă   LUMIX TZ60 este o cameră foto ce nu trebuie să lipsească din dotarea pasionaţilor de călătorii care doresc să surprindă cele mai frumoase peisaje, animale sălbatice sau aspecte culturale, la o calitate impresionantă. Bucureşti, România (13 ianuarie 2014) Panasonic a lansat camera foto compactă LUMIX TZ60, o parteneră ideală de călătorie pentru surprinderea momentelor unice cu o claritate absolută. Având un design subţire si elegant, noul model permite utilizatorului să adauge uşor elemen..

Read more...

Selective Distribution System

Posted in Magazin Panasonic, Panasonic on Jan 01, 2014.

Stimate Client, Panasonic are implementat un sistem de distributie selectiva denumit Selective Distribution System pentru produsele din categoria High End. Astfel, Panasonic si-a selectat partenerii capabili sa promoveze aceste produse asigurand pe langa produse High End si servicii de cea mai buna calitate. MEZAMIR este un astfel de partener care poate indeplini exigentele Panasonic din anul 2009 de cand a fost implementat sistemul, cum ar fi : aprovizionarea permanenta cu aceste produse astfel ca in momentul comenzii sa nu existe sincope in livrare; personalul de vanzari est..

Read more...

Linkuri utile Panasonic

 

Contact

  • 0359 - 809.809
  • 0359 - 809.809

Facebook


www.magazinpanasonic.ro este un magazin online exclusiv Panasonic