Moneda:
Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.
Camera foto digitala Panasonic  DMC-TZ60EP-K

Camera foto digitala Panasonic DMC-TZ60EP-K

1.499,00RON
Producător: Panasonic
Cod produs: DMC-TZ60EP-K
Disponibilitate: La comanda - Stoc Epuizat
Cant:

 

 

Seria LUMIX TZ (ZS) cu dimensiuni de buzunar si de o inalta performanta a castigat popularitate in intreaga lume pentru lentilele versatile care variaza de la ultra wide-angle la tele foto si inregistreaza imagini si clipuri video de inalta calitate.


Lentilele Leica de inalta calitate pot mari pana la 30x, permitaindu-va sa fiti cat mai aproape de actiune de la orice distanta si sa realizati intodeauna fotografii perfecte.
Vedere perfecta in orice lumina cu dispozitiv LVF(LIVE VIEWFINDER) integrat.

Cu dispozitivul LVF(LIVE VIEWFINDER) nici macar lumina nu va impiedica sa incadrati fotografia perfecta, deasemenea avand toate setarile afisate chiar in fata ochilor dumneavoastra toate fotografiile vor fii exact asa cum doriti.

Aparatul foto mai dispune de tehnologia HIBRID OIS + care va scuteste de orice griji privind calitatea inregistrarilor video pe care la realizati.
Corectia pe 5 axe detecteaza si compenseaza eficient cele 5 tipuri de miscare ale aparatului foto permitandu-va sa realizati inregistrari video stabile pe orizontala si chiar atunci cand alergati sau filmati tinand aparatul intr-o singura mana.

Tinand smartphone-ul sau tableta dumneavoastra cu caracteristica NFC activata aproape de aparatul foto TZ60 transformati si dispozitivul mobil intr-o telecomanda sau transferati date intre acesta si aparatul foto.

Lumix TZ60 integreaza numeroase tehnologii si functii ultramoderne intr-un aparat de dimensiuni surprinzator de mici, fiind perfect pentru calatorii.


Senzorul MOS de 16 megapixeli integrat asigura o imagine de inalta definitie.Raportul semnal zgomot al senzorului proceseaza imaginea la o calitate exceptionala atit pentru fotografiere cat si pentru filmare de la sensibilitatea joasa pana la cea mai inalta.
Raspuns foarte rapid realizati scene cu actiune foarte rapida cu caracteristica de focalizare automata ultra rapida (Light Speeed Auto Focus) a aparatului foto TZ60.


Valorificati-va creativitatea functiile Creative Control(Control Creativ)si Retouch(Retusare) va ofera 15 efecte de filtrare pentru a face fotografiile si filmarile dumneavoastra adevarate capodopere cu un filtru pentru fiecare scenariu posibil fotografiile dumneavoastra vor fii intodeauna altfel decat instantaneele obisnuite.

Inregistrarea Raw de care dispune TZ60 inregistreaza imaginile in format RAW care pastreaza informatiile originale in datele imaginii aparatul foto LUMIX TZ60 deschide oricui lumea editarii foto profesioniste utilizand convertor RAW,Silky Developer Studio 3.1 SE.Puteti genera fotografii in format JPEG cu zgomot minim si setari de culoare individuale, pastrarea informatiilor tehnice inseamna ca aparatul nu face compromisuri atunci cand este vorba de detaliu.

Aparatul foto tz60 simplifica fotografierea panoramica si chiar va permite sa aplicati efecte artistice imaginilor dumneavoastra dinamice pe verticala si pe orizontala, si la 360 de grade
Operatia este foarte simpla nu trebuie decat sa rotiti aparatul foto in timp ce fotografiati.
 

 

 

Optical Zoom 30X
Extra Optical Zoom (EZ) 4x
Compensare Expunere 1/3 EV/ +/-2 EV
Balans de alb Auto / Daylight / Cloudy / Shade / Incandescent /
Corectia Digitala a Ochilor Rosii (Inlaturare Ochi Rosii) Da
GPS Da
NFC Da
LCD Monitor 7.5cm (3.0)
Alimentare Acumulator cu ioni de litiu /3.6 V/ 1250 mAh/ 4.5 Wh
Soft inclus Da
Memorie 12MB
Dimensiuni camera (W x H x D) 110.6 x 64.3 x 34.4 mm
Greutate Produs 240 g
Pixeli Efectivi Camera 18.1Megapixeli
Dimensiune Senzor / Pixeli Totali / Filtru CCD 1/2.3 (6.17 x 4.55 mm)
Deschidere F3.3 - 6.4
Arie focalizare f = 4.3 - 129mm
Zoom Inteligent 60x
Obiectiv LUMIX DC VARIO
Stabilizator optic de imagine/Five Axis Correction HYBRID O.I.S. + (ON / OFF)
AF Assist Lamp da (On/Off)
Viteza obturator Cca 4 - 1/2000 sec
Mod Dial / Mod Buton Intelligent Auto/ normal Picture/ Creative Control/Panurama Shot/ SCN
Expunere Auto (Program AE)
Sensibilitate ISO Auto/ 80/ 100/ 200/ 400/ 800/ 1600/ 3200/ 6400/12800 expandat
Wi-FI Da
Mod Playback Da
Retus Creative Retouch
Redare video 1280 x 720 pixeli/30fpsHD/ Motion JPEG
Zoom in miscare Da
Microfon/Difuzor Mono / Mono
Intirziere fotografiere 3 sec / 10 sec

Linkuri utile Panasonic

 

Contact

  • 0359 - 809.809
  • 0359 - 809.809

Facebook


www.magazinpanasonic.ro este un magazin online exclusiv Panasonic