Moneda:
Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.
FREE MULTI outdoors CU-2E18PBE

FREE MULTI outdoors CU-2E18PBE

4.086,00RON
Producător: Panasonic
Cod produs: CU-2E18PBE
Disponibilitate: La comanda - Stoc Epuizat
Cant:

Folosind un sistem  Multi Split Invertor+  cu unitatea exterioara CU-2E18PBE in loc de sisteme split individuale mono Inverter+,  se reduce consumul cu pana la 16% si se economiseste spatiu prin instalarea unei singure unitati externe cu mai multe unitati interne. Unitatile interioare se aleg in functie de cerintele individuale ale fiecarei camere si se calculeaza in functie de capacitatile unitatii exterioare.

Astfel va bucurati de facturi mai mici la energia electrica contribuind in acelasi timp si la protectia mediului.

Cu un design inovator, de inalta eficienta si usurinta in intretinere si instalare, gama Etherea este garantat oferta ce mai buna!


"Etherea Inverter+" gama imbunatatita cu senzor „Econavi” si  filtru “Nanoe –G” ofera eficienta remarcabila, confort si aer sanatos in combinate cu un design elegant.

Econavi dispune de senzor incorporat de detectare a activitatii umane si o tehnologie de detectare a luminii soarelui pentru a regla fluxul de aer, astfel oferindu-va cel mai bun confort cu economisire a energiei. Econavi optimizeaza nu numai orientarea debitului de aer si de volum in functie de prezenta umana dar si reduce in mod automat puterea de racire cand intensitatea luminii soarelui scade.


Revolutionarul sistem de purificare a aerului Nanoe-G utilizeaza nano-particule fine pentru a elimina si dezactiva 99%  din micro-organisme precum bacterii, virusuri mucegai, microorganisme. Sunt dezactivate chiar si cele care sunt pe mobilier sau alte suprafete ( tesaturi).

"Nanoe-G" este activ la setarea "COOL /DRY mode" cand ventilatorul ruleaza automat, timp  de 30 minute si raspandeste nano particule care vor dezactiva bacteriile si virusii prinsi in filtru.

Compresoarele de tip rotativ, R2, cu care sunt echipate aparatele de aer conditionat Panasonic asigura un nivel superior de confort la un cost economic. Lider in tehnologie acest compresor este folosit in peste 80% din solutiile de racire la nivel global. Panasonic este lider cu peste 200 de milioane de compresoare produse.
Pompa cu volum mare de ulei si rezervorul de ulei de mare capacitate asigura o lubrifiere superioara altor tipuri de compresoare .
Pistonul este realizat din otel de inalta calitate, care previne uzura si extinde durata de viata de  operare.
Compresoarele R2  proiectate special pentru a atinge standardele SEER, au fost instalate în cele mai solicitante medii din intreaga lume. Acumulatorul  asigura cantitati generoase de agent frigorific necesare in cazul instalarilor la distante mari.

Aparatele de aer conditionat Panasonic folosesc  R410A, gaz refrigerant cu un coeficient mare de schimb termic oferind performante optime fara sa afecteza stratul de ozon.

„Powerful mode” este ideal in cele mai fierbinti sau reci zile,cana aparatul de aer conditionat lucreaza la puterea maxima, pentru a atinge temperatura dorita in doar 15 minute.


Prin activarea modului „Hot Start” ventilatorul interior va incepe sa functioneze, cand schimbatorul de caldura din interior este cald, fara a transmite flux de aer rece la inceperea procesului de incalzire si dupa procesul de dezghetare.

Functia “Automatic restart”  permite repornirea automata, la parametrii setati, in cazul in care modul de functionare in conditii de siguranta, este oprit din cauza unui motiv neobisnuit, cum ar fi, o intrerupere de curent.

Parametrii de functionare ai aparatului de aer conditionat pot fi controlati cu dispozitive mobile cu sisteme de operare Android sau iOS, prin interfata grafica ( este necesara achizitionare interfata WIFI )

 

Intretinerea si curatarea sunt operatiuni usor de facut pentru ca este permis accesul pe la panoul din partea de sus.

Functie de auto-diagnosticare.


 

Nota:

Un functie de cerintele individuale ale fiecarui proiect CU-2E18PBE se poate configura cu:

CS-XE7PKEW
CS-XE9PKEW
CS-XE12PKEW
CS-E7PKEW
CS-E9PKEW
CS-E12PKEW
CS-ME5PKE
CS-E9GFEW
CS-E12GFEW
CS-ME9PD3EA
CS-ME9PB4EA
CS-ME12PD3EA
CS-ME12PB4EA

Pentru detalii si informatii privind configurarea va rugam sa ne contactati!

Consum electric anual (racire/incalzire) kWh/a 280
Coeficient randament COP 4.63 (4.24-5.24)
Capacitate de racire kW 5.20 (1.50 - 5.40)
Coeficient randament EER 3.66 (6.00-3.42) A
Coeficient randament SEER 6.50 A++
Capacitate incalzire KW 5.60 (1.10-7.20)
Coeficient randament SCOP 4 A+
Tensiune (V) 230
Sectiune cablu recomandata mm2 1.5
Putere de intrare (racire/incalzire)kW 1.490 ( 0.250- 1.540)
Nivel presiune sonora Exterior Max/Min/Redus - racire db(A) 49/51
Nivel putere sunet Exterior Max dB (racire/incalzire) 64/66
Agent R410A kg 1.4
Diferenta de nivel (in /out) m 10
Lungime teava min/max m 30
Pana la -10gradeC in modul de racire Da
Dimensiuni aparat AC - Unitate externa 619 x 824 x 299
Categorie Unitate exterioara pentru multi split
Clasa energetica mod racire A++
Clasa energetica mod incalzire A+
Agent R410A, kg 1.4
Producator Panasonic

Linkuri utile Panasonic

 

Contact

  • 0359 - 809.809
  • 0359 - 809.809

Facebook


www.magazinpanasonic.ro este un magazin online exclusiv Panasonic