Moneda:
Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.

FLOOR-CONSOLE MULTI INDOORS CS-E12GFEW

2.412,00RON
Producător: Panasonic
Cod produs: CS-E12GFEW
Disponibilitate: La comanda - Stoc Epuizat
Cant:


Aceasta consola de perete este special conceputa pentru a fi utilizata in modul de incalzire, chiar si atunci cand temperatura de afara este de -15°C.

 Prin fluxul de aer dublu si dispersie de temperatura ofera racire eficienta prin partea de sus si incalzire rapida prin partea de jos.

Tehnologia Invertor -  ofera o mai mare eficienta si mai mult confort si un control sigur al temperaturii setate. Fara fluctuatii mari, pastreaza un ambient constant cu un consum redus de energie si ofera si o reducere a nivelului de zgomot fata de un aparat de aer conditionat standard.

Compresoarele de tip rotativ, R2, cu care sunt echipate aparatele de aer conditionat Panasonic asigura un nivel superior de confort la un cost economic. Lider in tehnologie acest compresor este folosit in peste 80% din solutiile de racire la nivel global. Panasonic este lider cu peste 200 de milioane de compresoare produse.
Pompa cu volum mare de ulei si rezervorul de ulei de mare capacitate asigura o lubrifiere superioara altor tipuri de compresoare .
Pistonul este realizat din otel de inalta calitate, care previne uzura si extinde durata de viata de  operare.
Compresoarele R2  proiectate special pentru a atinge standardele SEER, au fost instalate în cele mai solicitante medii din intreaga lume. Acumulatorul  asigura cantitati generoase de agent frigorific necesare in cazul instalarilor la distante mari.

Aparatele de aer conditionat Panasonic folosesc  R410A, gaz refrigerant cu un coeficient mare de schimb termic oferind performante optime fara sa afecteza stratul de ozon.

Confortul sporit este dat de modul „Soft Dry” care elimina excesul de umiditate si de functia de indepartare a  mirosurilor.

R410A gaz refrigerant cu un coeficient mare de schimb termic ofera performante optime si nu afecteaza stratul de ozon.
 
Datorita compresorului de ultima generatie si a ventilatorului cu fanta dubla, unitatile interne ale aparatelor de aer conditionat Panasonic sunt cele mai putin nocive auditiv, emit zgomot  aproape imperceptibil, 23 dB. 
 
"Powerful  mode" este ideal cand in cele mai fierbinti sau reci zile aparatul de aer conditionat lucreaza la puterea maxima pentru a atinge temperatura dorita in 15 minute.

Control automat al fluxului de aer vertical permite trecerea automata de la mod racire la mod  incalzire, in functie de temperatura setata pentru camera.

Modul “Hot start” permite ca la inceputul procesului de incalzire si dupa procesul de dezghetare, ventilatorul interior sa inceapa procesul de functionare cand schimbatorul de caldura din interior este cald.

Functia “Automatic restart”  permite repornirea automata, la parametrii setati, in cazul in care modul de functionare in conditii de siguranta, este oprit din cauza unui motiv neobisnuit, cum ar fi, o intrerupere de curent.

Control  aparatului se poate face cu telecomanda cu infrarosu.
 
Panoul frontal detasabil si usor de intretinut ( poate fi spalat in apa).
 
Functie de auto-diagnosticare.

Distanta maxima de racordare 15m.

 

Telecomanda inclusa.

Nota:

Un functie de cerintele individuale ale fiecarui proiect specificatiile tehnice variaza.

CS-E12GFEW  se poate configura cu:

CU-2E15PBE
CU-2E18PBE
CU-3E18PBE
CU-4E23PBE
CU-4E27PBE
CU-5E34PBE

Pentru detalii si informatii privind configurarea va rugam sa ne contactati!

.

Capacitate de racire kW 3.2
Capacitate incalzire KW 4.5
Sectiune cablu recomandata mm2 1.5
Nivel presiune sonora Interior Max/Min/Redus - racire db(A) 32/28/24
Nivel presiune sonora Interior Max/Min/Redus - incalzire db(A) 39/27/23
Nivel putere sunet Interior Max dB (racire/incalzire) 55
Dimensiuni aparat AC - Unitate interna 600 x 700 x 210
Greutate aparat AC, kg 14
Categorie Unitate interioara pentru multisplit
Tip unitate interna Consola de podea
Producator Panasonic

Linkuri utile Panasonic

 

Contact

  • 0359 - 809.809
  • 0359 - 809.809

Facebook


www.magazinpanasonic.ro este un magazin online exclusiv Panasonic