Moneda:
Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.

ETHEREA WHITE FREE MULTI INDOORS CS-ME5PKE

1.058,00RON
Producător: Panasonic
Cod produs: CS-ME5PKE
Disponibilitate: La comanda - Stoc Epuizat
Cant:

Folosind un sistem  Multi Split Invertor+  in loc de sisteme split individuale mono Inverter+,  se reduce consumul cu pana la 38%.

Astfel va bucurati de facturi mai mici la energia electrica contribuind in acelasi timp si la protectia mediului.

Cu un design inovator, de inalta eficienta si usurinta in intretinere si instalare, gama Etherea este garantat oferta ce mai buna!


"Etherea Inverter+" gama imbunatatita cu senzor „Econavi” si  filtru “Nanoe –G” ofera eficienta remarcabila, confort si aer sanatos in combinate cu un design elegant.

Econavi dispune de un senzor incorporat de detectare a activitatii umane si o tehnologie de detectare a luminii soarelui pentru a regla fluxul de aer, oferind cel mai bun confort cu economisire de energie de pana la 45 % pe mod pompa de caldura  si 38% pe mod racire.

Econavi optimizeaza nu numai orientarea debitului de aer si de volum in functie de prezenta umana, dar si controleaza in mod automat puterea cand depisteaza diminuarea intensitatii luminii soarelui.

Dispersia uniforma a fluxului de aer este data de pozitionarea paletelor astfel incat aerul se trimite catre fiecare colt al camerei.

Controlul automat al fluxului de aer vertical (trecerea automata de la mod racire la mod  incalzire in functie de temperatura setata) asigura un confort cat mai bun.

Aparatul detecteaza schimbarea  nivelului de activitate din camera ( prezenta sau absenta umana) si face modificari in modul de operare pentru a  reduce risipa de aer rece intr-o camera goala. Pentru confort sporit creste putere de racire atunci cand numarul de persoane care desfasoara activitati in aria de acoperire  este mai mare.

Revolutionarul sistem de purificare a aerului Nanoe-G utilizeaza nano-particule fine pentru a elimina si dezactiva 99%  din micro-organisme precum bacterii, virusuri mucegai, microorganisme. Sunt dezactivate chiar si cele care sunt pe mobilier sau alte suprafete ( tesaturi).

"Nanoe-G" este activ la setarea "COOL /DRY mode" cand ventilatorul ruleaza automat, timp  de 30 minute si raspandeste nano particule care vor dezactiva bacteriile si virusii prinsi in filtru.

Senzorul pentru controlul umiditatii  mentine un aer cu o umiditate perfecta previnind scadere rapida a acestuia.

Datorita compresorului de ultima generatie si a ventilatorului cu fanta dubla, unitatile interne ale aparatelor de aer conditionat Panasonic sunt cele mai putin nocive auditiv, emit zgomot aproape imperceptibil.
 
„Powerful mode” este ideal in cele mai fierbinti sau reci zile,cana aparatul de aer conditionat lucreaza la puterea maxima, pentru a atinge temperatura dorita in doar 15 minute.

Prin activarea modului „Hot Start” ventilatorul interior va incepe sa functioneze, cand schimbatorul de caldura din interior este cald, fara a transmite flux de aer rece la inceperea procesului de incalzire si dupa procesul de dezghetare.

Functia “Automatic restart”  permite repornirea automata, la parametrii setati, in cazul in care modul de functionare in conditii de siguranta, este oprit din cauza unui motiv neobisnuit, cum ar fi, o intrerupere de curent.

Pentru o usuara si prietenoasa utilizare controlul aparatului se poate face cu telecomanda cu infrarosu, sau obtional, se poate achizitiona interfata WIFI pentru conectare la un router wireless , astfel se poate controla aparatul de la distanta, cu un Smartphone.

Intretinerea si curatarea sunt operatiuni usor de facut pentru ca panoul frontal este detasabil si poate fi spalat in apa.

Functie de auto-diagnosticare.

Telecomanda inclusa.

Produs premiat la IF Design Award 2013.

Nota:

Un functie de cerintele individuale ale fiecarui proiect CS-ME5PKE se poate configura cu:

CU-2E15PBE
CU-2E18PBE
CU-3E18PBE
CU-4E23PBE

Pentru detalii si informatii privind configurarea va rugam sa ne contactati!

 

Capacitate de racire kW 1.6
Capacitate incalzire KW 2.6
Sectiune cablu recomandata mm2 1.5
Nivel presiune sonora Interior Max/Min/Redus - racire db(A) 39/29/23
Nivel presiune sonora Interior Max/Min/Redus - incalzire db(A) 39/29/23
Nivel putere sunet Interior Max dB (racire/incalzire) 55
Sistem de purificarea aerului Nanoe-G
Dimensiuni aparat AC - Unitate interna 295 x 870 x 255
Greutate aparat AC, kg 9
Categorie Unitate interioara pentru multisplit
Tip unitate interna Split de perete
Producator Panasonic

Linkuri utile Panasonic

 

Contact

  • 0359 - 809.809
  • 0359 - 809.809

Facebook


www.magazinpanasonic.ro este un magazin online exclusiv Panasonic