Moneda:
Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.
Aer conditionat Inverter Panasonic (unitate exterioara + unitate interioara) CS/CU-E21PKE

Aer conditionat Inverter Panasonic (unitate exterioara + unitate interioara) CS/CU-E21PKE

6.949,00RON
Producător: Panasonic
Cod produs: CS/CU-E21PKE
Disponibilitate: La comanda - Stoc Epuizat
Cant:

Aparat de aer conditionat tip split de perete 21000 BTU, tehnologie Inverter+, design Etherea.
Limita functionare in mod incalzire pina la -15°C.
Limita functionare in mod racire pina la -10°C.
Clasa energetica A++.

Recomandat pentru 70mp.

Culoare: alb

Gama Etherea este ideala pentru un stil de viata ECO si  fara compromisuri la confort.
Cu design invotativ, eficienta inalta si sistemul de purificare a aerului, gama Etherea a fost proiectata cu gandul la clienti in primul rind .

"Internet Control", sistem de ultima generatie ofera  posibilitatea gestionarii aparatului de aer conditionat  de la distanta cu ajutorul unui Smartphone, tableta sau PC. Pentru controlul aparatului de la distanta, optional se poate achizitiona interfata WIFI pentru a fi conectata la un router wireless.  


Senzorul „Econavi” si  filtru “Nanoe –G” ofera eficienta remarcabila, confort si aer sanatos.

Econavi dispune de un senzor incorporat de detectare a activitatii umane si o tehnologie de detectare a luminii soarelui pentru a regla fluxul de aer, oferind cel mai bun confort cu economisire de energie de pana la 45 % pe mod pompa de caldura  si 38% pe mod racire.

Acest lucru permite sa va bucurati de facturi mai mici la energia electrica contribuind in acelasi timp si la protectia mediului.

Econavi optimizeaza nu numai orientarea debitului de aer si de volum in functie de prezenta umana, dar si controleaza in mod automat puterea cand depisteaza diminuarea intensitatii luminii soarelui.

Dispersia uniforma a fluxului de aer este data de pozitionarea paletelor astfel incat aerul se trimite catre fiecare colt al camerei.

Controlul automat al fluxului de aer vertical (trecerea automata de la mod racire la mod  incalzire in functie de temperatura setata) asigura un confort cat mai bun.

Aparatul detecteaza schimbarea  nivelului de activitate din camera ( prezenta sau absenta umana) si face modificari in modul de operare pentru a  reduce risipa de aer rece intr-o camera goala. Pentru confort sporit creste putere de racire atunci cand numarul de persoane care desfasoara activitati in aria de acoperire  este mai mare.

Prin activarea senzorului pentru controlul umiditatii se mentine un aer cu umiditate perfecta, previnind scadere rapida a acesteia. Este ideal de folosit pe timpul noptii.

Revolutionarul sistem de purificare a aerului, Nanoe-, utilizeaza nano-particule fine pentru a elimina si dezactiva 99%  din micro-organisme precum bacterii, virusuri, mucegai, microorganisme. Sunt dezactivate chiar si cele care sunt pe mobilier sau alte suprafete ( tesaturi).

"Nanoe-G" este activ la setarea "COOL /DRY mode" cand ventilatorul ruleaza automat, timp  de 30 minute si raspandeste nano particule care vor dezactiva bacteriile si virusii prinsi in filtru.

Compresoarele de tip rotativ, R2, cu care sunt echipate aparatele de aer conditionat Panasonic asigura un nivel superior de confort la un cost economic. Lider in tehnologie acest compresor este folosit in peste 80% din solutiile de racire la nivel global. Panasonic este lider cu peste 200 de milioane de compresoare produse.
Pompa cu volum mare de ulei si rezervorul de ulei de mare capacitate asigura o lubrifiere superioara altor tipuri de compresoare .
Pistonul este realizat din otel de inalta calitate, care previne uzura si extinde durata de viata de  operare.
Compresoarele R2  proiectate special pentru a atinge standardele SEER, au fost instalate în cele mai solicitante medii din intreaga lume. Acumulatorul  asigura cantitati generoase de agent frigorific necesare in cazul instalarilor la distante mari.

Aparatele de aer conditionat Panasonic folosesc  R410A, gaz refrigerant cu un coeficient mare de schimb termic oferind performante optime fara sa afecteza stratul de ozon.

Datorita compresorului de ultima generatie si a ventilatorului cu fanta dubla, unitatile interne ale aparatelor de aer conditionat Panasonic, sunt cele mai putin nocive auditiv, emit zgomot aproape imperceptibil, 20dB.

„Powerful mode” este ideal in cele mai fierbinti sau reci zile,cana aparatul de aer conditionat lucreaza la puterea maxima, pentru a atinge temperatura dorita in doar 15 minute.


Prin activarea modului „Hot Start” ventilatorul interior va incepe sa functioneze, cand schimbatorul de caldura din interior este cald, fara a transmite flux de aer rece la inceperea procesului de incalzire si dupa procesul de dezghetare.

Functia “Automatic restart”  permite repornirea automata, la parametrii setati, in cazul in care modul de functionare in conditii de siguranta, este oprit din cauza unui motiv neobisnuit, cum ar fi, o intrerupere de curent.

Pentru o usuara si prietenoasa utilizare controlul aparatului se poate face cu telecomanda cu infrarosu, sau obtional, se poate achizitiona interfata WIFI pentru conectare la un router wireless , astfel se poate controla aparatul de la distanta, cu un Smartphone.

Intretinerea si curatarea sunt operatiuni usor de facut pentru ca panoul frontal este detasabil si poate fi spalat in apa, iar la unitatea exterioara este permis accesul pe la panoul din partea de sus.
 
Lungimea maxima acceptata a conductei intre unitatea exterioara și unitatea interioara este de 15 m.

Functie de auto-diagnosticare.

Produs premiat la IF Design Award 2013.

 

Parti componente:

-CS-E21PKEW (unitate interna)
-CU-E21PKE (unitate externa)

Aparatul vine dotat cu telecomanda.

Accesorii optionale CZ-RD514C - controler de la distanta cu fir.

ETHEREA INVERTER PLUS - WHITE - NANOE-G filter; Heating down to -15°C; Cooling down to -10°C / Cooling Capacity 0,98 -7,1 kW / 0,98-8,5 kW / Cooling SEER A++ / Heating SCOP A+ / detalii catalog

Linkuri utile Panasonic

 

Contact

  • 0359 - 809.809
  • 0359 - 809.809

Facebook


www.magazinpanasonic.ro este un magazin online exclusiv Panasonic